Hosting

A Netfabrik Consulting Kft. sok éves tapasztalattal rendelkezik szerverek üzemeltetése terén. Az általunk üzemeltetett szerverek nagyobb hányada speciálisan kialakított szervertermünkben van elhelyezve, de jelentős mennyiséget üzemeltetünk ügyfeleink telephelyén is. Jelenleg közel 150 szerver üzemeltetését, és további 20 szerver hostolását látjuk el. Tevékenységünk során fontosnak tartjuk, hogy az elhelyezés módja minden esetben megfelelő legyen a szerverek adat-, és működési biztonságát tekintve, ennek érdekében ügyfeleinknél is tevékenyen részt veszünk a szerver szobák kialakításában.

A saját fejlesztésű, 99,99%-os rendelkezésre állású szervertermünkben lehetőség van szerver elhelyezési (hosting) szolgáltatás igénybevételére. A saját szervereink mellett ügyfeleink jelentős része helyezte már el szervereit hosting szerződés keretében szervertermünkben. A vállalt rendelkezésre állási szint természetesen tartalmazza a megfelelő redundanciával rendelkező internet csatlakozást, tápellátást és hűtést, a tűz- és vagyonvédelmet is. Az elhelyezett szerverek fizikai hozzáférése egyedi szabályok betartása mellett lehetséges.

Szolgáltatásaink:

Hálózatfelügyelet Telefonos online segítség
Rendszerfelügyelet Hálózatok kialakítása
Rendszeres vírusmentesítés Garanciális eszközök ügyintézése
Karbantartás Ingyenes szaktanácsadás
Szerverek üzemeltetése Virtualizáció, Szerverbérlet

 Archíválási Rendszer

 Ingyenes Terminálszerver
      megoldások
 Magas Rendelkezésre Állás 
      Technológia (HA)
 SPAM-Vírus szűrés
 Kimenő levelezés hitelesítés 
      (SMTP Auth)
 Rendszerek bérlése 
      (Mail, Fájl, Microsoft)

Gyakran Ismételt Kérdések

Tönkrement a winchesterem (HDD). Összeomlott, nem indul a windows. Furcsán kerreg a winchester. Van-e mód arra, hogy az adataimat lementsem róla.
Bővebben
A gépembe nem tudok bejelentkezni, pedig biztosan jó a felhasználó nevem, és a jelszavam.
Bővebben
A mátrix nyomtató reggel még hiba nélkül működött, de most a lap közepénél elakadt a nyomtatás, és csak a hiba jelzés villog.
Bővebben
További kérdések...
Hosting - Netfabrik.hu